Loder Per Femije,Kaktusi Kercimtare

Krahasoni

2,000 Lekë

Loder Per Femije,Kaktusi Kercimtare-KO

PERSHKRIMI:

Kaktusi përkëdhelës që zgjoi buzëqeshjen e të vegjëlve në mbarë botën më në fund ka mbërritur në tregun tonë.
Lodra më qesharake nis për të kërcyer dhe argëtuar me vetëm një klik!
Kaktusi lozonjar luan dhe kërcen me 8 këngë të ndryshme dhe i shtyn të gjithë rreth tij të kërcejnë dhe të luajnë.
Përveçse do t’ju argëtojë ju dhe të dashurit tuaj, do të shërbejë edhe si dekor për tryezën tuaj.
Ky kaktus?kaq i bukur mund te perseris cdo fjale e tingull.
Ajo është e dashur edhe nga të rriturit, veçanërisht si një dhuratë humoristike dhe argëtuese.

SKU: 53275995 Category: Tags: , ,

SHOPPING CART

close