Loder per femije, makine Hot Wheels

 

  • Transporti falas brenda Tiranës (6-24 orë)
  • Transporti në të gjithë Shqipërinë 200 lekë (24-72 orë)
  • Transporti në Kosovë 7 Euro (3-5 ditë)
  • Pagesën mund ta kryeni në momentin e marrjes së porosisë
  • Pagesën gjithashtu mund ta kryeni nepermjete Bankes

Për cdo pyetje ju lutem na kontaktoni KLIKO KETU

559 Lekë

Loder per femije, makine Hot Wheels 221889-M

Pershkrimi:

Freski, zbavitje dhe gjallëri, me keto cilesi kjo loder, patjetër do të tërheqë vëmendjen e te vegjelve tuaj duke mësuar ngjyrat. Ngjyra të ndritshme, elementë që stimulojnë të gjitha shqisat, duke i motivuar për të përmirësuar emocionet dhe koordinimin e tyre.

  • Lloji artikullit : Loder per femije
  • Ekspozimi : Eshte bime e ambjenteve te jashtme
  • Ujitja : Terreni mbahet I lagur por duhet te evitohen ujitjet e teperta ne dimer.
  • Terreni : Perdoret nje terren me baze dheu pjellor ose humus  dhe argjile.
  • Ushqyesit – NPK : Gjate periudhes se rritjes, bima ushqehet cdo jave me pleh specifik
SKU: 62746732 Category: Tags: ,

SHOPPING CART

close