Loder Per Femije Barbi Princess Power

4,200 Lekë

Loder Per Femije Barbi Princess Power P-B

PERSHKRIMI:

Në filmin Barbie në Princess Power, një princeshë e ditës moderne është e puthur nga një flutur magjike dhe zbulon se ajo ka super fuqi.

Kjo kukull e mrekullueshme sjell momentin e saj të transformimit në jetë me një tipar surprizë.

E veshur me një fustan të mrekullueshëm vjollcë dhe blu me një skaj të plotë , ajo është princesha e përsosur.

 

SKU: 69995989 Category: Tags: , ,

SHOPPING CART

close