Loder Paw Patrol P-B

5,040 Lekë

Loder Paw Patrol P-B

PERSHKRIMI :

Lëreni fëmijën tuaj të vërë zjarr me automjetet e shpëtimit Patrol Ride N Rescue Automjetet Marshall’s Fire Transforming Truck
Lojërat e automjeteve të shpëtimit Paw Patrol Ride N shpëtojnë dhe Kamioni Transformues i Marshall hapet dhe shndërrohet në një lojë të mbushur me veprim. Synoni dhe nxirrni predhat e topave të ujit për të shuar zjarrin! Kur te hape kutine  fëmija juaj do të gjejë 3 misione për të përfunduar. Lejoni që fëmija juaj të përdorë topin e ujit dhe të shpëtojë shifrat nga djegia!

Shkoni në shpëtim me Paps Patrol Paw hipur në Kamion Zjarr Transformues.

Permban:

1 Kamion shpëtimi Marshall’s Ride ‘n’
1 Figura Marshall
1 Figura e Chickaletta
2 Projektues kanalesh uji
1 Fletë Udhëzimesh
Rekomandohet për moshat 3+ (pjesë të vogla)
Jepini fëmijës tuaj një botë të lyer me veprim të mbushur me PawPatrol me lojërat e shpëtimit të automjeteve të shpëtimit Paw Patrol Ride N Shpëtimi i kamionit të zjarrit shndërrues të Marshall!

SKU: 47443681 Category: Tags: ,

SHOPPING CART

close