Loder Papagalli Martino me sensor P-B

7,700 Lekë

Loder Papagalli Martino me sensor P-B

PERSHKRIMI :

Eshte koha per shfaqjee!!

Martino, papagalli që këndon, është këtu për tu argëtuar.

Me tre mënyra (duke kënduar / vallëzuar, duke regjistruar / përsëritur )ai është partneri perfekt për një këngë dhe shfaqje per te qeshur.

Dhe me më shumë se 50 kombinime të tingujve dhe lëvizjeve, Martino është gati të pushtojë të gjithë.

Një papagall shumë i talentua.

Martino duket e vërtetë: ai lëviz kokën, hap krahët dhe ngre kreshtën; përveç kësaj aio hap dhe mbyll gojën.

Vendosni pak muzikë ose vallëzim përpara tij dhe filloni të lëvizni

Shtypni sqepin e tij për të regjistruar një fjali dhe ai do ta përsërisë atë.

Prekni gjoksin e tij nëse doni ta dëgjoni përsëri dhe përsëri.

Dhe pas disa çastesh pa kërcyer apo kënduar, ai do të fillojë të tregojë shaka për të marrë vëmendjen.

Me një mik të bukur në skenë si Martino, do të keni shumë mundësi për të bërë një shfaqje çdo ditë.

 

SKU: 99465441 Category: Tags: ,

SHOPPING CART

close