Loder muzikore Chicco P-B

Krahasoni

6,040 Lekë

Loder muzikore Chicco P-B

PERSHKRIMI :

Zbuloni muzikën dhe sensin e ritmit qe eshte njëkohësisht argëtues dhe edukativ me Muziken në Walkmat Playmat.

-Chicco paraqet playmat muzikore të parë që flasin që ofron një rrugë evolutive për të mësuar muzikë. DJ Mic, personazhi kryesor, këndon, bisedon dhe vallëzon gjithashtu: ndiqni ato që ai thotë dhe mënyrën se si ai lëviz për të rritur aftësitë tuaja Sonority, Sense of ritëm dhe në fund edhe njohuri për tingullin dhe emrin e Muzikës Notes.

Playmat Evolutive: Kjo playmat rritet me fëmijën tuaj, falë 3 mënyrave të lojës të krijuara për të shfrytëzuar aftësinë e fëmijëve 1 vjeç, 2 vjeç dhe 3 vjeç.
Kati i madh i vallëzimit: kërcim, kërcim dhe prekje mbi një playmat  duke bashkëvepruar me 8 zona elektronike
Përvojë e personalizueshme: zgjidhni këngën tuaj të preferuar midis 17 gjurmëve origjinale, rregulloni vëllimin përmes ndërprerëses së zbehtë dhe hidhini një sy efektit të bukur të dritës me 7 drita që ndryshojnë ngjyrat

SKU: 72652175 Category: Tags: ,

SHOPPING CART

close