Loder muzikore Bateri Clementoni P-B

4,200 Lekë

Loder muzikore Bateri Clementoni P-B

PERSHKRIMI :

-Mësoni të luani si një rockstar i vërtetë! Kontrolloni cymbals dhe daulle, mësoni të njihni ritmin e muzikës dhe argëtohuni të luani kompozimet me lojë në vështirësi në rritje. Kapni shkopinjtë tuaj dhe zbuloni botën e mrekullueshme të muzikës!

SKU: 22364719 Category: Tags: ,

SHOPPING CART

close