Loder me aktivitete Clementon P-B

2,520 Lekë

Loder me aktivitete Clementon P-B

PERSHKRIMI :

-Një mënyrë e re për të mësuar alfabetin në shoqërinë e Sapientino: alfabeti Bau Bau u mëson alfabetit fonetik të vegjëlve me ndihmën e këngëve të këndshme.

-Fëmija mund të luajë dhe të mësojë në dy mënyra: duke marrë një kockë nga tas dhe duke e vendosur në hapësirën e dhënë, do të dëgjojë shkronjat e alfabetit të përsëritura të shoqëruara me një këngë; ose, duke gjetur kockën e vogël që qeni kërkon të kërkojë, ai do të marrë komplimentet e tij.

SKU: 63752657 Category: Tags: ,

SHOPPING CART

close