Loder Makine me telekomande Chase Paw Patrol P-V

4,430 Lekë

Loder Makine me telekomande Chase Paw Patrol P-V

PERSHKRIMI :

Fëmija juaj mund të drejtojë qenushin  e tyre të preferuar Paw Patrol dhe të rikrijojë momentet e tyre të preferuara nga shfaqja e filmit, duke paraqitur detaje realiste me Chase në sediljen e shoferit, ky automjet me telekomandë është gati për misione shpëtimi.

SKU: 79322456 Category: Tags: ,

SHOPPING CART

close