Loder Makine Batman P-B

3,540 Lekë

Loder Makine Batman P-B

PERSHKRIMI :

-Bashkohuni aventurave në Batman me automjetin Batman Batmobile

Automjeti i gjatë Batmobile përmban një trup metalik, detaje të hollësishme të brendshme dhe një dizajn elegant.

Automjeti ka një derë që mund të hapet në ndarjen e sipërme.

Automjeti Batmobile është projektuar me detajet në film. Le të fillojë lufta të përballet me njerëz të këqij siç përdor Batman!

-Tifozët e Batmanit do ta duan këtë makinë model dhe mezi presin ta shtojnë atë në koleksionet e tyre!

SKU: 89982389 Category: Tags: ,

SHOPPING CART

close