Loder Kitare P-B

3,920 Lekë

Loder Kitare P-B

PERSHKRIMI :

Një kitarë argëtuese dhe shumëngjyrëshe për t’iu afruar muzikës me Sapientino.

-Muzikantë të vegjël mund të argëtohen me tre mënyra të lojës: falas, baza ritmike dhe kitarë solo.

-Fëmija mund të luajë lirshëm me efekte argëtuese të tingullit ose të provojë dorën e tij në përbërje ose madje të bëhet një kitarist i vërtetë i vetëm duke ndjekur një udhëzues argëtues të dritës.

-Shumë çelësa të ndritshëm do të argëtojnë muzikantë të rinj dhe do t’i udhëzojnë ata të zbulojnë ritmin dhe notat e para

SKU: 29839465 Category: Tags: , ,

SHOPPING CART

close