Loder edukative Baby Prof P-B

4,040 Lekë

Loder edukative Baby Prof P-B

PERSHKRIMI :

-Lojë edukative dygjuhëshe e Baby Prof Chicco mbështet dhe lehtëson të voglin në mësimin e shkronjave të alfabetit dhe shqiptimin e tyre të saktë.

-Frymëzuar nga metoda e mësimdhënies Montessori, loja arsimore dy-gjuhëshe Chicco Baby Prof ofron tre mënyra mësimdhënie të nivelit progresiv dhe një kuiz të këndshëm me pyetje të rastit mbi alfabetin dhe botën e kafshëve.

-Me aktivitete interaktive që përfshijnë shqisat e ndryshme, Chicco Baby Prof është një lojë e plotë arsimore dygjuhëshe për të mësuar nga përvojat tuaja në një mënyrë argëtuese.

SKU: 12816876 Category: Tags: ,

SHOPPING CART

close