Letra UNO

699 Lekë

Letra UNO

PERSHKRIMI:

Uno është një lojë që përqendrohet në të qenit lojtari i parë që hedh dorën për të fituar – për sa kohë që mbani mend të bërtisni titullin “UNO!” kur jeni në një kartë.

Loja është jashtëzakonisht e famshme, duke nxitur qindra spinoff nga “American Chanel Club Uno” në “X-Men Uno”.

Duke zbatuar modelin SVU (Thjeshtësia, Ndryshueshmëria dhe Unikaliteti), ne mund të kuptojmë se çfarë e bën këtë lojë kaq të suksesshme dhe të mësojmë se si të bëni rrotullimin tuaj në Kartat e Uno Custom.

Thjeshtësia: Uno mësohet lehtë – rregullat bazohen kryesisht në përputhjen e ngjyrave, kështu që edhe fëmijët mund të mësojnë.

Në fakt, Uno ka lëshuar si braille ashtu edhe një version të përputhshëm me ngjyra të verbër të lojës, duke e bërë Uno jashtëzakonisht të arritshëm për të parët dhe jo-shikuesit.

 

SKU: 98866141 Category: Tags: , , , ,

SHOPPING CART

close