Kukulla Barbie Dreamtopia Royal Ball P-B

4,900 Lekë

Kukulla Barbie Dreamtopia Royal Ball P-B

PERSHKRIMI:

Chelsea, motra më e vogël e Barbie, bota magjike, Dreamtopia është e mbushur me toka fantastike dhe karaktere te ndryshme, si kukulla e princeshës Barbie e veshur për topin mbretëror.

SKU: 98383258 Category: Tags: , , , ,

SHOPPING CART

close