Kukulla Ana P-B

4,200 Lekë

Kukulla Ana P-B

PERSHKRIMI:

Kukulla ka veçori dhe veshje të frymëzuara nga filmi
• Vjen me veshjet e lëvizshme, tiara dhe këpucë
• Paraqet 2 fustane për Anna 
SKU: 72529918 Category: Tags: , , ,

SHOPPING CART

close