Kukull Princess Elsa P–B

3,500 Lekë

Kukull Princess Elsa P–B

PERSHKRIMI:

Vajza juaj e vogël mund të luajë me magji dy prej miqve të
preferuar të Elsa-s menjëherë në pelerinë e saj! E gjithë
ajo që duhet të bëjë është të mbushë shkopin e përfshirë me
furçë uji atë në pelerinë dhe të shohësh që Olaf dhe Anna 
shfaqen magjike! Pasi ajo thahet furçë dhe zbuloni miqtë e 
saj përsëri dhe përsëri!
SKU: 19311333 Category: Tags: , , , ,

SHOPPING CART

close