Krevat Bebash Holiday Plus Bezhe P-B

12,040 Lekë

Krevat Bebash Holiday Plus Bezhe P-B

PERSHKRIMI:

-Krevat portativ per femijet e moshes 0-36 muajsh.

-Mund te luajne ose te flejne ne te.

-Ne pjesen e siperme te koshit eshte edhe nje dyshek i vogel i cili sherben per nderrimin e femijes.

-Mund te terhiqet e te zhvendoset neper shtepi me lehtesi per shkak te 2 rrotave te medha.

-Sistem per mbylljen dhe hapjen me lehtesi.

-Ne pjesen e poshteme ka hapje me zinxhire .

Dimensionet : E hapur : L65-P125-H110 cm

E mbyllur: L28-P23-H79 cm

 

SKU: 14361729 Category: Tag:

SHOPPING CART

close