Kondicioner, Fuego, 18000 BTU, Inverter 802624

 

 • Transporti falas brenda Tiranës (6-24 orë)
 • Transporti në të gjithë Shqipërinë 200 lekë (24-72 orë)
 • Transporti në Kosovë 7 Euro (3-5 ditë)
 • Pagesën mund ta kryeni në momentin e marrjes së porosisë
 • Pagesën gjithashtu mund ta kryeni nepermjete Bankes

Për cdo pyetje ju lutem na kontaktoni KLIKO KETU

Krahasoni

111,986 Lekë

Kondicioner, Fuego, 18000 BTU, Inverter 802624

PERSHKRIMI:

Për një zgjidhje efikase dimër-verë dhë për të mos ndjerë ndryshimet stinore kondicionerët janë zgjedhje perfekte. Kondicionerët Fuego janë kondicionerë efikasë dhe me performancë të shkëlqyer pune.

 • Tensioni : 220-230 V
 • Fuqia : N/A
 • Niveli i zhurmës : N/A
 • Klasi i energjisë : N/A
 • Lloji i gazit : N/A
 • Sipërfaqja që mbulon : 25-30 m²
 • Përmasat : N/A
 • Kapaciteti i ngrohjes : N/A
 • Kapaciteti ftohës : N/A
 • Konsumi i energjisë në ngrohje : N/A
 • Konsumi i energjisë në ftohje : N/A
 • Vëllimi i ajrit : N/A
SKU: 23234658 Category: Tags: , ,

SHOPPING CART

close