,

Komardare per femije Flamingo Roze P-B

830 Lekë

Komardare per femije Flamingo Roze P-B

PERSHKRIMI :

E pershtatshme per femije 1-6 vjeç.

Material i garantuar me cilësi të lartë.

Për shkak të stilit të saj të ri dhe formës unike FLAMINGO  është shumë i popullarizuar me shumicen e foshnjave.

Mund të përdoret në pishina,  dhe ne det .

Foshnja fut dy këmbë në dy vrimat e komardares flamingo , femija rri  ulur në komardare, këmbët mund të tunden para dhe prapa me forcë, duart gjithashtu mund të godasin lirshëm ujin.

Aftësia e lidhjes së trurit gjithashtu mund të arrijë përfitimet e nxitjes së zhvillimit dhe aftësisë fizike te femijes .

SKU: 62245996 Categories: , Tag:

SHOPPING CART

close