Keshtjelle me rreshqitese P-B

52,080 Lekë

Keshtjelle me rreshqitese P-B

PERSHKRIMI :

Keshtjella mund te perdoret gjate gjithe vitit,duke qene e pershtateshme per ambjente te jashtme dhe te brendshme.

-Ofron momente argetimi,me siguri te plote.

-Eshte e lehte per tu montuar dhe cmontuar.

-Eshte e bërë nga materiale cilësore, të qëndrueshme dhe të sigurta.

-Pesha maksimale: 50 kg

Lartesia e keshtjelles 146cm

Gjeresia 177,5 cm

Gjatesia 233,5 cm

SKU: 78397952 Category: Tags: ,

SHOPPING CART

close