Kane Per Caj 1.25 ml

Krahasoni

1,050 Lekë

Kane Per Caj 1.25 ml 1123355-J

PERSHKRIMI:

Enë qelqi me trup plastik të qëndrueshëm, injektor inox i lëvizshëm ideal për të bërë çaj.

Mos e përdorni në mikrovalë dhe pjatalarëse.

Lartësia e shtambës: 14.5×14 cm.

Diameterx Lartësia e injektorit: 6×8.5 cm.

Materiali i produktit: Xham

SKU: 48865633 Category: Tags: , , ,

SHOPPING CART

close