Hekur Me Avull Professional Ironing 2100W

Krahasoni

20,496 Lekë

Hekur Me Avull Professional Ironing 2100W-50939

PERSHKRIMI:

Sistemi i hekurosjes me avull.

Modaliteti i hekurit të thatë dhe modaliteti i avullit.

Hekur prej alumini.

Rezervuar për mbushje të vazhdueshme.

Temperatura dhe performanca e rregullueshme e avullit.

Funksioni i vazhdueshëm i avullit.

Permasat L x P x L: 34cm x 29cm x 29cm

SKU: 32132513 Category: Tags: ,

SHOPPING CART

close