Garazh Hot Wheels Ultimate City P-B

28,000 Lekë

Garazh Hot Wheels Ultimate City P-B

PERSHKRIMI :

Garage Ultimate ofron tregime të pafundme dhe lojëra aktive të automjeteve!

Ky projekt i madh përmban parkim për 90+ makina, një lak të madh korsi dyshe dhe një sulm të befasishëm peshkaqen që ushqen imagjinatën e fëmijëve!

Vendosni ashensorin e shpejtë me dy vetura me shtypjen e një butoni.

Garoni nëpër garazh me shumë nivele, kapni ajër masiv dhe ngjitni uljen e tunelit epik.

Pastaj te rivendosni motorët tuaj dhe tërhiqni prapa për të marrë qarkun më të madh të korsisë së dyfishtë në Hot Wheels City.

Kujdes, një peshkaqen mund të dalë jashtë dhe të përpijë makinën tuaj!

Në bazën e garazhit, fëmijët mund të akordojnë makinat e tyre dhe të furnizohen me karburant para se të shkojnë përsëri në ashensor për një garë tjetër.

Garazhi gjithashtu ka pika të shumta lidhjesh për t’u lidhur me grupe të tjera të Hot Wheels për një botë të rregullueshme të gjurmëve dhe lojërave.

SKU: 21614448 Category: Tags: ,

SHOPPING CART

close