Fiksuese biçiklete në mure, Dunlop, 32x9x28 cm 51801

 

  • Transporti falas brenda Tiranës (6-24 orë)
  • Transporti në të gjithë Shqipërinë 200 lekë (24-72 orë)
  • Transporti në Kosovë 7 Euro (3-5 ditë)
  • Pagesën mund ta kryeni në momentin e marrjes së porosisë
  • Pagesën gjithashtu mund ta kryeni nepermjete Bankes

Për cdo pyetje ju lutem na kontaktoni KLIKO KETU

1,090 Lekë

Fiksuese biçiklete në mure, Dunlop, 32x9x28 cm 51801

PERSHKRIMI:

Kjo mbajtese biçikletash nga Dunlop është e lehtë për t’u fiksuar në mur. Këndi mbajtes është i rregullueshëm dhe mund të rrotullohet deri në 180 gradë. Ne te mund te vendoset vetëm rrota e përparme ose e pasme, është i përshtatshëm për goma deri në 5 cm.

  • Përmasat : 32x9x28 cm
  • Materiali : Metalike
Fiksuese biciklete ne mure 1 Fiksuese biciklete ne mure 2 Fiksuese biciklete ne mure 3 Fiksuese biciklete ne mure 4

SHOPPING CART

close