fbpx

Çantë termike me zinxhir blu për shishe 11x11x35 cm

499 Lekë

Çantë Termike Me Zinxhir Blu Për Shishe 11x11x35 Cm

PERSHKRIMI:

Kuti shishe izotermike e bërë nga materiali i plastifikuar për të mbajtur pijet tuaja në temperaturën e tyre.

Mbyllet me një zinxhir periferikisht dhe transportohet lehtësisht nga doreza e rregullueshme.

SKU: 12762665 Category: Tags: ,

SHOPPING CART

close