C4 CELLUCOR (AMERICAN)

6,300 Lekë

C4 CELLUCOR (AMERICAN)

C4 pre workout- Energjia ekstreme është hapi i ardhshëm për ata që duan që nxitojnë.

Formula e tij përmban më shumë se dyfishin e kafeinës, më shumë fokus dhe qëndrueshmëri më shumë se C4 Original.

C4 Energjia ekstreme nuk është për shëtitësit e rastësishëm; është për ata që dëshirojnë të shpërthejnë përmes PR-ve të tyre.

 

Perdorimi: Merrni një servirje(1 lugë) të C4 të përzier me 250ml uje 20-30 minuta para trajnimit. Gjatë stërvitjes tuaj, rekomandohet që të pini shumë ujë ose pije të performancës për të qëndruar i hidratuar
SKU: 23892188 Category: Tags: , ,

SHOPPING CART

close