Bredhi Vitit Te Ri Jeshil Me 991-Dege 2.1M

Krahasoni

18,199 Lekë

Bredhi Vitit Te Ri Jeshil Me 991-Dege 2.1M-1156760

PERSHKRIMI:

Pema e Krishtlindjeve, e gjelbër, me gjethe të dendura dhe 991 degë të integruara.

Ka një bazë metalike dhe montim të lehtë.
Ngjyra E gjelbër.
Diametri x Lartësia 1,20m × 2,10m.

 

SKU: 28639846 Category: Tags: , , ,

SHOPPING CART

close