Bredhi Vitit Te Ri Jeshil Me 146-Dege 1.2M

3,499 Lekë

Bredhi Vitit Te Ri Jeshil Me 146-Dege 1.2M-1154056

PERSHKRIMI:

Pema e Krishtlindjeve e gjelbër me 146 degë të integruara.

Ka një bazë metalike dhe montim të lehtë.
Ngjyra E gjelbër.
Diametri x Lartësia 0.6m×1.20m.

 

SKU: 83821915 Category: Tags: , , ,

SHOPPING CART

close