Bredhi Vitit Te Ri I Bardhe Me 146-Dege 1.2M

3,499 Lekë

Bredhi Vitit Te Ri I Bardhe Me 146-Dege 1.2M-1154057

PERSHKRIMI:

Pema e Krishtlindjeve, e bardhë, me 145 degë të integruara.

Ka një bazë plastike dhe montim të lehtë.
Ngjyra E bardhë.
Diametri x Lartësia 0.6m × 1.20m.

 

SKU: 62554787 Category: Tags: , , ,

SHOPPING CART

close