​Raft Per Tualet

5,390 Lekë

​Raft Per Tualet-BALK

PERSHKRIMI:

Rafti ideal qe ju duhet per te sistemuar tualetin tuaj.

Materiali: Metalike dhe plastike.

Lartesia mund te rregullohet sipas nevojave tuaja nga 105 cm deri ne 275 cm.

Disatanca midis kembeve eshte 40 cm dhe 50 cm ne total.

Ka vend edhe per te varur peshqire.

Kursen hapesire, mbledh produktet e tualetit dhe sistemon ne menyren me te mire te mundshme rremujen qe behet ne tualet.

 

SKU: 89634982 Category: Tag:

SHOPPING CART

close