Yll Dekorativ Silver Me Xixa Per Majen E Pemes 33 Cm

839 Lekë

Yll Dekorativ Silver Me Xixa Per Majen E Pemes 33 Cm-1156308-J

PERSHKRIMI:

Maja e pemës së yllit të Krishtlindjes në ngjyrë Silver me shkëlqim dhe dizajn të shpuar.
Kombinojeni me zbukurime me të njëjtën ngjyrë ose të ndryshme për një dekorim të veçantë të Krishtlindjeve të pemës tuaj.
Bota Magjike e Krishtlindjeve po vjen në jetë!
Ngjyra: Silver
Gjatësia x Gjerësia x Lartësia: 33cm x 33cm x 10cm

SHOPPING CART

close