Yll Dekorativ I Kuq Me Xixa Per Majen E Pemes 23cm

559 Lekë

Yll Dekorativ I Kuq Me Xixa Per Majen E Pemes 23cm-1144338-J

PERSHKRIMI:

Maja e pemës së yllit të Krishtlindjes me model të shpuar dhe ngjyrë të kuqe me shkëlqim.
Kombinojeni me zbukurime me të njëjtën ngjyrë ose të ndryshme për një dekorim të veçantë të Krishtlindjeve të pemës tuaj.
Bota Magjike e Krishtlindjeve po vjen në jetë!
Ngjyra: E kuqe
Materiali i produktit: Plastike

SHOPPING CART

close