,

Xhup xhins me pellush te bardhe i shkurter

7,700 Lekë

Xhup xhins me pellush te bardhe i shkurter-E

PERSHKRIM :

I bute me material gezofi brenda
Shume i ngrohte dhe i kombinueshem

SKU: 58323149 Categories: , Tags: ,

SHOPPING CART

close