Xhel qetësues dhe hidratues për lëkurën e trupit, Soothing & Moisture, Nature Republic, plastikë, 300 ml, e gjelbër788819-M

1,000 Lekë

Xhel qetësues dhe hidratues për lëkurën e trupit, Soothing & Moisture, Nature Republic, plastikë, 300 ml, e gjelbër788819-M

PERSHKRIMI:

Xheli qetësues më i shitur i Nature Republic, Soothing & Moisture Aloe Vera 92%, është një xhel hidratues i bërë me Aloe Vera Kaliforniane që hidraton menjëherë lëkurën, trupin dhe flokët.

Vitaminat në Aloe Vera si vitamina C dhe E së bashku me minerale të tjera ripërtërin lëkurën dhe e mbron atë nga rrezet UV. Rigjallëroni lëkurën me këtë xhel me formulim jo ngjitës, që lë lëkurën të ndihet e shëndetshme dhe elastike!

I përshtatshëm për të gjitha llojet e lëkurës. Nuk përmban vaj mineral, paraben ose ngjyra artificiale.

  • Materiali : Plastikë
  • Kapaciteti : 300 ml
  • Ngjyra : E gjelbër
  • Paketimi : 1 copë

 

SHOPPING CART

close