fbpx

Vinç elektrik, T500E, me levë, 500 kg, 380 volt, 2.5 kw, Ø7 mm, 30m 55820

 

  • Transporti falas brenda Tiranës (6-24 orë)
  • Transporti në të gjithë Shqipërinë 200 lekë (24-72 orë)
  • Transporti në Kosovë 7 Euro (3-5 ditë)
  • Pagesën mund ta kryeni në momentin e marrjes së porosisë
  • Pagesën gjithashtu mund ta kryeni nepermjete Bankes

Për cdo pyetje ju lutem na kontaktoni KLIKO KETU

95,000 Lekë

Vinç elektrik, T500E, me levë, 500 kg, 380 volt, 2.5 kw, Ø7 mm, 30m 55820

PERSHKRIMI:

Rezistent, efikas dhe i lehtë për t’u përdorur. Këto janë disa nga karakteristikat e vinçit tonë me një motor elektrik. Është e domosdoshme nëse keni një SUV, me paketën e montuar dhe manualin e udhëzimeve, ju nuk keni problem ta instaloni kudo që të dëshironi. Të gjitha kabllot, spinat dhe priza gjenden në një kuti praktike. Të gjithë kabllot janë të shënuara me një ngjyrë të saktë për të shmangur çdo gabim në lidhje. Operacionet e tërheqjes, ngarkimit dhe shkarkimit mund të menaxhohen drejtpërsëdrejti nga kontrollet në vinçi ose duke përdorur telekomandën e përshtatshme të furnizuar.

  • Kapaciteti mbajtës : 500 kg
  • Tensioni : 380 volt
  • Fuqia : 2.5 kw
  • Diametri : Ø7 mm
  • Gjatësia e kavos : 30 m
SKU: 27145314 Category: Tags: , , ,

SHOPPING CART

close