,

Unaze plastike Reco Per Lidhje Te gjitha madhesite dhe ngjyrat OJBD0102

 

  • Transporti falas brenda Tiranës (6-24 orë)
  • Transporti në të gjithë Shqipërinë 200 lekë (24-72 orë)
  • Transporti në Kosovë 7 Euro (3-5 ditë)
  • Pagesën mund ta kryeni në momentin e marrjes së porosisë
  • Pagesën gjithashtu mund ta kryeni nepermjete Bankes

Për cdo pyetje ju lutem na kontaktoni KLIKO KETU

11 Lekë

Unaze plastike Reco Per Lidhje Te gjitha madhesite dhe ngjyrat OJBD0102Unaze plastike Reco Per Lidhje Te gjitha madhesite dhe ngjyrat OJBD0102

SHOPPING CART

close