Tostier Lexical LSM-2505

4,620 Lekë

Tostier Lexical LSM-2505-UD

PERSHKRIMI:

 • Përgatisni toste të shijshem dhe brënda pak minutash.
 • Pllaka e tostierit nuk ngjit dhe shpërndan nxehtësinë në mënyrë të njëtrajtshme në të gjithë tostin duke e përgatitur atë në kohë rekord.
 • Pjesa e jashtme e pajisjes është e përbërë nga celik inoksi i cilësisë së lartë.
 • Lehtë për t’u përdorur dhe pastruar.
 • Super tostier me pllaka qeramike që nuk ngjisin.
 • Mund të përgatisni biftekë. hamburger, sanduiç, omëleta, etj.
 • Gatuani shëndetshëm dhe pa yndyrë.
  • Materiale: qeramik
  • prej çeliku inox
  • Mbron nga mbinxehja
  • Fuqia: 1300 W
  • Treguesi i dritës dy tregues dhe funksioni i gatshëm.

 

SKU: 55814187 Category: Tags: , ,

SHOPPING CART

close