Topa Dekorative Ngjyre Gurkali Me Yje 8cm

839 Lekë

Topa Dekorative Ngjyre Gurkali Me Yje 8cm-1132622-J

PERSHKRIMI:

Dekorime të pemës së Krishtlindjes, topa me shkëlqim të bardhë dhe yje, në një paketë.
Kombinoni ngjyra, modele dhe madhësi të ndryshme për një dekorim të veçantë të Krishtlindjeve të pemës tuaj.
Bota Magjike e Krishtlindjeve vjen në jetë!
Ngjyra: E kuqe
Materiali i produktit: Plastike
Cope: 6 cope

SHOPPING CART

close