Topa Dekorative Me Xixa Dhe Shkelqim 3cm

559 Lekë

Topa Dekorative Me Xixa Dhe Shkelqim 3cm-1184581-J

PERSHKRIMI:

Stolitë e pemës së Krishtlindjes me topa, shkëlqim dhe mat në një paketë.
Kombinoni ngjyra, modele dhe madhësi të ndryshme për një dekorim të veçantë të Krishtlindjeve të pemës tuaj.
Bota Magjike e Krishtlindjeve po vjen në jetë!
Ngjyra: Gold, i Kuq ,Kafe
Materiali i produktit: Plastike
Cope: 20 cope

SHOPPING CART

close