Topa Dekorative Me Ngjyra Dhe Xixa 6cm

419 Lekë

Topa Dekorative Me Ngjyra Dhe Xixa 6cm-1143015-J

PERSHKRIMI:

Stolitë e pemës së Krishtlindjes me topa të kuq dhe gold, në paketim.
Kombinoni ngjyra, modele dhe madhësi të ndryshme për një dekorim të veçantë të Krishtlindjeve të pemës tuaj. Bota e mrekullueshme e Krishtlindjeve po vjen në jetë!
Ngjyra: E kuqe, Gold
Materiali i produktit: Plastike
Cope: 6 cope

SHOPPING CART

close