Topa Dekorative Gold Me Vija Dhe Xixa 8cm

559 Lekë

Topa Dekorative Gold Me Vija Dhe Xixa 8cm-1085616-J

PERSHKRIMI:

Topat e pemës së Krishtlindjes, gold, mat, me shkëlqim, në pako.
Kombinoni ngjyra, modele dhe madhësi të ndryshme për një dekorim të veçantë të Krishtlindjeve të pemës tuaj.
Bota Magjike e Krishtlindjeve po vjen në jetë!
Ngjyra: Gold
Materiali i produktit: Plastike
Cope: 6 cope

SHOPPING CART

close