Topa Dekorativ Te Kuq Me Xixa Dhe Shkelqim 2cm

559 Lekë

Topa Dekorativ Te Kuq Me Xixa Dhe Shkelqim 2cm-1184587-J

PERSHKRIMI:

Stolitë e pemës së Krishtlindjes, topa mat me shkëlqim, gold, të kuq në pako.
Kombinoni ngjyra, modele dhe madhësi të ndryshme për një dekorim të veçantë të Krishtlindjeve të pemës tuaj.
Bota Magjike e Krishtlindjeve po vjen në jetë!
Ngjyra: Gold ,E Kuq.
Materiali i produktit: Plastike
Cope: 36 cope

SHOPPING CART

close