Topa Dekorativ Te Bardhe Me Flok Bore 8cm

839 Lekë

Topa Dekorativ Te Bardhe Me Flok Bore 8cm-1157968-J

PERSHKRIMI:

Set me topa të pemës së Krishtlindjes, të bardha,silver në një paketë.
Kombinoni ngjyra, modele dhe madhësi të ndryshme për një dekorim të veçantë të Krishtlindjeve të pemës tuaj.
Bota Magjike e Krishtlindjeve vjen në jetë!
Ngjyra: E Bardhë, Silver.
Materiali i produktit: Plastike.
Cope: 6 cope

SHOPPING CART

close