Top Dekorativ Transparent Me Personalizim

560 Lekë

Top Dekorativ Transparent

PERSHKRIMI:

Stoli e pemës së Krishtlindjes top i tejdukshëm me personalizim
Kombinoni ngjyra, modele dhe madhësi të ndryshme për një dekorim të veçantë të Krishtlindjeve të pemës tuaj. Bota Magjike e Krishtlindjeve po vjen në jetë!
Ngjyra: Transparente
Materiali i produktit: Plastike

SHOPPING CART

close