Top Dekorativ Transparent Me Bore Dhe Boce Pishe 8cm

209 Lekë

Top Dekorativ Transparent Me Bore Dhe Boce Pishe 8cm-1184678-J

PERSHKRIMI:

Stoli i pemës së Krishtlindjes top transparent, i zbukuruar brenda me borë dhe degëza me kone pishe.
Kombinoni ngjyra, modele dhe madhësi të ndryshme për një dekorim të veçantë të Krishtlindjeve të pemës tuaj. Bota Magjike e Krishtlindjeve po vjen në jetë!
Ngjyra: Transparente
Materiali i produktit: Plastike

SHOPPING CART

close