Tharese flokesh Iskra RH-1803AM-1 e zeze 85610

 

  • Transporti falas brenda Tiranës (6-24 orë)
  • Transporti në të gjithë Shqipërinë 200 lekë (24-72 orë)
  • Transporti në Kosovë 7 Euro (3-5 ditë)
  • Pagesën mund ta kryeni në momentin e marrjes së porosisë
  • Pagesën gjithashtu mund ta kryeni nepermjete Bankes

Për cdo pyetje ju lutem na kontaktoni KLIKO KETU

2,990 Lekë

Tharse flokesh Iskra RH-1803AM-1 e zeze 85610

PERSHKRIMI;

Mbroni flokët tuaj ndërkohë që jeni duke shijuar një tharje të shpejtë dhe efektive. Zgjidhni ndërmjet niveleve të ndryshme të temperatuarave dhe shpejtësive për të arritur rezultatin e dëshiruar.

  • Tipi : Tharese flokesh
  • Fuqia : 2000 W
  • Tensioni : 220-240V
  • Ngjyra : E zezë
  • Numri i funksioneve : 2 nivele shpejtësie
Tharse flokesh 1 3 Tharse flokesh 2 3

SHOPPING CART

close