Tharse flokësh, ETA, 2000 W, 3 nivele temperature, 2 shpejtësi, 73 dB 802558

 

  • Transporti falas brenda Tiranës (6-24 orë)
  • Transporti në të gjithë Shqipërinë 200 lekë (24-72 orë)
  • Transporti në Kosovë 7 Euro (3-5 ditë)
  • Pagesën mund ta kryeni në momentin e marrjes së porosisë
  • Pagesën gjithashtu mund ta kryeni nepermjete Bankes

Për cdo pyetje ju lutem na kontaktoni KLIKO KETU

3,490 Lekë

Tharse flokësh, ETA, 2000 W, 3 nivele temperature, 2 shpejtësi, 73 dB 802558

PERSHKRIMI:

Kjo tharese ju mundëson stilimin e flokëve në mënyrën që ju keni ëndërruar gjithmonë. Përfshirja e avancuar e tëknologjise jonizuese garanton freski ,volum dhe shkelqim për floket tuaj.

  • Fuqia : 2000 W
  • Tensioni : 220-240 V
  • Nivele shpejtësie : 2
Tharse flokesh 1 1 Tharse flokesh 2 1 Tharse flokesh 3 Tharse flokesh 4

SHOPPING CART

close