Tharëse flokësh, Mesko, 2000 W, 2 nivele shpejtësie/ 3 nivele temperature 810064

 

  • Transporti falas brenda Tiranës (6-24 orë)
  • Transporti në të gjithë Shqipërinë 200 lekë (24-72 orë)
  • Transporti në Kosovë 7 Euro (3-5 ditë)
  • Pagesën mund ta kryeni në momentin e marrjes së porosisë
  • Pagesën gjithashtu mund ta kryeni nepermjete Bankes

Për cdo pyetje ju lutem na kontaktoni KLIKO KETU

2,990 Lekë

Tharëse flokësh, Mesko, 2000 W, 2 nivele shpejtësie/ 3 nivele temperature 810064

PERSHKRIMI:

Mbroni flokët tuaj ndërkohë që jeni duke shijuar një tharje të shpejtë dhe efektive. Zgjidhni ndërmjet niveleve të ndryshme të temperatuarave dhe shpejtësive për të arritur rezultatin e dëshiruar.

  • Tipi : Tharse flokësh
  • Fuqia : 2000 W
  • Tensioni : 220-240 V
  • Numri i funksioneve : 2 nivele shpejtësie/ 3 nivele temperature
Tharese flokesh 3 5 Tharese flokesh 1 6 Tharese flokesh 2 6

SHOPPING CART

close