fbpx

Tablete Atouch, Tablet për Femije A10, Tablet 10,1 inç.

14,500 Lekë

Tablete Atouch, Tablet për Femije A10, Tablet 10,1 inç.

PERSHKRIMI:

Seria:Atouch.
Markë:Smartlife.
Madhësia e ekranit:10.1 inç.
Sistemi operativ:Android.
Kapaciteti i memories:64GB.
Produkti ka RAM dhe chipset të fuqishëm për kryerjen e shumë detyrave pa probleme.
Përmban dizajn kompakt që siguron transportueshmëri dhe ruajtje optimale.
Materiali me cilësi premium siguron qëndrueshmëri afatgjatë dhe përdorim të gjerë.
Bateria me kapacitet të lartë e fuqizon pajisjen për orë të gjata përdorimi me një karikim të vetëm.

 

SKU: 21567733 Category: Tags: , ,

SHOPPING CART

close