Shampo per qen, per rigjenerimin e ngjyres se gezofit, Trixie 2914, 250 ml 51320 -M

 

  • Transporti falas brenda Tiranës (6-24 orë)
  • Transporti në të gjithë Shqipërinë 200 lekë (24-72 orë)
  • Transporti në Kosovë 7 Euro (3-5 ditë)
  • Pagesën mund ta kryeni në momentin e marrjes së porosisë
  • Pagesën gjithashtu mund ta kryeni nepermjete Bankes

Për cdo pyetje ju lutem na kontaktoni KLIKO KETU

650 Lekë

Shampo per qen, per rigjenerimin e ngjyres se gezofit, Trixie 2914, 250 ml 51320 -M

PERSHKRIMI :

Ideale per rigjenerimin e ngjyres dhe pamjes se gezofit te qeneve me qime qe varjojne ne ngjyrat e hapura. Siguron penetrim te thelle ne brendesi te qimes dhe furnizim maksimal te saje me elemente ushqyes. E sigurte per shendetin e kafshes edhe nese gelltitet gjate larjes.

  • Paketimi : 250 ml
  • Përdorimi : Rigjenerues dhe trajtues

 

SHOPPING CART

close